Роботи методичної комісії по професії




Скачати 208.73 Kb.
НазваРоботи методичної комісії по професії
Дата конвертації08.03.2013
Розмір208.73 Kb.
ТипДокументы
uchni.com.ua > Географія > Документы
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ

ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

ІРКЛІЇВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ АГРАРНИЙ ЛІЦЕЙ

ПЛАН

РОБОТИ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ПО ПРОФЕСІЇ

«КУХАР; КОНДИТЕР»

на 2011-2012 н.р.

Проблемна тема:

«КМЗ уроків теоретичного та виробничого навчання»

Обговорено і затверджено на засіданні методичної комісії

Протокол №___ від «___»________20___ р.

І. Список членів методичної комісії

№ п/п

Прізвище, ініціали

Освіта

Фах

Стаж (загальний, педагогі - чний)

Професія, предмет, який викладає

Стаж роботи у ПТНЗ

1.

Соломка І.Г

Неповна вища

Технологія приготування їжі.

Кваліфікація – технік - технолог

23р.9м

6

Кухар;кондитер

Організація підприємств громадського харчування,

Майстер в.н



2.

Соломка Л.М

-,,-

-,,-

42р.10м.

7

Кухар;кондитер

Майстер в.н

7р.

3.

Зеніч В.М

-,,-

Товарознавство продовольчих товарів.

Кваліфікація – товарознавець

32р.6м.

4р.8м.

Кухар;кондитер

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Майстер в.н

4р.8м.

4.

Душейко Д.С

Повна вища

Технологія харчування.

Кваліфікація – інженер - технолог

6р.
1р.

Кухар;кондитер

Технологія приготування борошняних кондитерських виробів

Майстер в.н

1р.

5.

Галенко О.В

Повна вища

Технологія харчування.

Кваліфікація – інженер - технолог

9р.10м
7р.

Устаткування підприємств громадського харчування; малювання і ліплення

7р.

6.

Самчинський А.М

Повна вища

Технологія харчування.

Кваліфікація – магістр з технології харчування, інженер технолог

9р.

2р.10м

Кухар;кондитер

Майстер в.н

-

ІІ. Підвищення фахового і методичного рівня членів методичної комісії.

№ п/п

Прізвище, ініціали

Проблемна методична тема

Тема реферату, доповіді, повідомлення, друк у ЗМІ

Тема відкритого уроку

1.

Соломка І.Г

Використання інтернет – ресурсів при вивченні предмету «Організація підприємств громадського харчування»

Використання інтернет – ресурсів на уроках виробничого навчання

«Приготування безопарного дріжджового тіста. Приготування відкритих і закритих пирогів»

2.

Соломка Л.М

Використання активних методів навчання на уроках виробничого навчання

Використання інтернет – ресурсів на уроках виробничого навчання

«Приготування солодких і молочних супів»

3.

Зеніч В.М

КМЗ уроків виробничого навчання

Використання активних методів навчання на уроках виробничого навчання

«Приготування страв з риби»

4.

Душейко Д.С

КМЗ уроків виробничого навчання

Використання інтернет – ресурсів на уроках виробничого навчання

«Приготування бісквітних тортів»

5.

Галенко О.В

Використання інтернет – ресурсів при вивченні предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Ефективне впровадження в навчальний процес інформаційних передових технологій

Предмет: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».

Тема: «Приготування виробів з прісного тіста»

6.

Самчинський А.М

КМЗ уроків виробничого навчання

Використання інтернет – ресурсів на уроках виробничого навчання

«Приготування дріжджового тіста та виробів з нього»

ІІІ. Графік і тематика засідання методичної комісії з професії «Кухар;кондитер»

№ п/п

Тематика

Дата засідання

Прізвище, ініціали виконавця

1

Обговорення і затвердження тематичних і поурочно тематичних планів по предметах, по виробничому навчанні.

01.09.2011 р.

Керівник м.к. Соломка І.Г. Майстри в.н Викладач

2

Затвердження переліку завдань до кваліфікаційних пробних робіт з професії «Кондитер» групи №10.

3

Погодження робочих навчальних планів

4

Вивчення рекомендацій ОНМЦПТО

1

Відкритий урок з виробничого навчання майстра в.н Душейко Д.С


26.10.2011 р.

Майстер в.н. Душейко Д.С

Керівник м.к. Соломка І.Г. Майстри в.н Викладач

2

Самоаналіз та аналіз уроку

3

Обговорення програми виробничої практики учнів групи №10 з терміном навчання 1,5 року.

1

Робота викладачів і майстрів в.н по КМЗ


14.11.2011 р.

Керівник м.к.

Соломка І.Г

Майстри в.н Викладач

2

Підготовка та затвердження завдань до директорських контрольних робіт за І семестр 2011-2012 н.р.

3

Затвердження перевірочних робіт на І та ІІ семестри 2011-2012 н.р по виробничому навчанні.

1

Конкурс фахової майстерності з професії «Кухар» серед учнів в групах.


23.12.2011 р.

Керівник м.к. Майстер в.н

Соломка І.Г.

Викладач

Ст. майстер Водяник А.І

2

Відкритий урок з виробничого навчання майстра в.н Соломки І.Г.

3

Самоаналіз та аналіз уроку

1

Обговорення результатів директорських контрольних робіт і атестації учнів за І семестр 2011-2012 н.р.


19.01.2012 р.

Керівник м.к.

Соломка І.Г

Майстри в.н Викладач

2

Підведення підсумків перевірочних робіт по виробничому навчанню за І семестр 2011-2012 н.р.

3

Затвердження переліку завдань до кваліфікаційних пробних робіт з професії «Кухар» групи №3; «Кухар; кондитер» групи № 5

1

Відкритий урок з виробничого навчання майстра в.н. Зеніч В.М



20.02.2012 р.

Майстер в.н. Зеніч В.М

Керівник м.к. Соломка І.Г. Майстри в.н Викладач

2

Самоаналіз та аналіз уроку

3

Робота з обдарованими дітьми та дітьми, що мають недостатній рівень навчальних досягнень по предметах

4

Предметний тиждень по професії «Кухар; кондитер»

1

Відкритий урок з виробничого навчання майстра в.н Соломки Л.М


14.03.2012 р.


Майстер в.н. Соломка Л.М

Керівник м.к. Соломка І.Г. Майстри в.н Викладач

2

Самоаналіз та аналіз уроку

3

Обговорення програми виробничої практики учнів групи №3, №5

4

Підготовка та затвердження завдань до директорських робіт за ІІ семестр 2012 н.р.

1

Відкритий урок з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» викладач Галенко О.В



17.04.2012 р.


Майстер в.н. Самчинський А.М.

Керівник м.к. Соломка І.Г. Майстри в.н Викладач

Галенко О.В.

2

Самоаналіз та аналіз уроку

3

Обговорення та затвердження методичних розробок підготовлених викладачами та майстрами в.н.

4

Відкритий урок з виробничого навчання майстра в.н Самчинського А.М.

1

Обговорення і затвердження навчальних планів на 2012-2013 н.р.


18.05.2012 р.




Керівник м.к.

Соломка І.Г

Майстри в.н Викладач

2

Результати взаємовідвідування уроків та обміном досвіду

3

Звіти викладача і майстрів в.н. про роботу над проблемною методичною темою

1

Обговорення результатів директорських контрольних робіт і атестації учнів за ІІ семестр 2011-2012 н.р



20.06.2012 р.


Керівник м.к.

Соломка І.Г

Ст. майстер Водяник А.І

2

Підведення підсумків перевірочних робіт по виробничому навчанню за ІІ семестр 2011-2012 н.р

3

Аналіз роботи методичної комісії протягом року

4

Планування роботи методичної комісії на новий навчальний рік

ІV. Вивчення, узагальнення впровадження досвіду роботи педагогічних працівників. Таблиця 1

№п/п




Прізвище, ініціали

Тематика досвіду

Рік останньої атестації

Курси

1.

Вивчення

Зеніч В.М

Використання активних методів навчання на уроках виробничого навчання

2010

2010

2.

Вивчення

Галенко О.В

Використання інтернет – ресурсів на уроках виробничого навчання



-



-

3.

Узагальнення

Соломка І.Г

Ефективне впровадження на уроках виробничого навчання інформаційних передових технологій

2009

2007

4.

Упровадження

Соломка Л.М

Використання інтернет – ресурсів на уроках виробничого навчання

2008

2007


Методична робота. Таблиця 2

Прізвище, ініціали

Педагогічний засіб, навчання, який буде виготовлений

Термін і відмітка про виконання

Методична розробка, яка буде розроблена

Термін і відмітка про виконання

Соломка І.Г

Інструкційно-технологічні картки по темі: «Приготування салатів»

Травень

Тема : «Приготування холодних страв і закусок із риби»

12.04.2012

Зеніч В.М

Муляжі

Травень

Тема: «Крупи і страви із круп»

12.04.2012

Душейко Д.С

Інструкційно-технологічні картки по темі: «Приготування н/ф для борошняних кондитерських виробів», «Приготування без дріжджових видів тіста і виробів з нього»

Квітень

Тема: «Запечені страви з м’яса»

12.04.2012

Галенко О.В

Тестові завдання по предмету: «Технологія приготування борошняних виробів»

Квітень

Тема: «Приготування виробів із дріжджового тіста»

12.04.2012

Самчинський А.М

Тестові завдання по темах

Квітень

Тема: «Приготування страв із риби і морепродуктів»

12.04.2012

Графік взаємовідвідування. Таблиця 3

№ п/п

Дата (місяць)

Кого відвідують

Предмет

Хто відвідує

1

І семестр

5.10.11;

17.11.11;16.12.11

Галенко О.В

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Соломка І.Г

Соломка Л.М

2

20.10.11;

24.11.11;15.12.11

Зеніч В.М

Уроки виробничого навчання

Соломка І.Г

Душейко Д.С

3

11.10.11;

14.12.11

Соломка І.Г

Організація виробництва і обслуговування підприємств ГХ

Галенко О.В

Соломка Л.М

4

12.10.11;

19.04.12

Соломка Л.М

Уроки виробничого навчання

Соломка І.Г

Галенко О.В


5

25.10.11;

11.11.11;


Душейко Д.С

Уроки виробничого навчання

Соломка І.Г

Соломка Л.М

Зеніч В.М

6

5.10.11;

18.11.11;20.12.11

Самчинський А.М

Уроки виробничого навчання

Соломка І.Г

Соломка Л.М

Зеніч В.М

7

ІІ семестр

16.02.12;14.04.12

12.05.12

Галенко О.В

Устаткування підприємств громадського харчування

Соломка І.Г

Соломка Л.М

Душейко Д.С

8

10.02.12;22.03.12;

19.04.12

Зеніч В.М

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Соломка І.Г

Соломка Л.М

Галенко О.В

9

7.02.12;23.03.12;

6.04.12


Соломка І.Г

Уроки виробничого навчання

Соломка Л.М

Душейко Д.С

Зеніч В.М

10

25.01.12;15.03.12;

21.04.12

Соломка Л.М

Уроки виробничого навчання

Соломка І.Г

Галенко О.В


11

24.01.12;15.02.12;

5.04.12

Душейко Д.С

Технологія приготування борошняних кондитерських виробів

Соломка І.Г

Соломка Л.М

Галенко О.В

12

17.01.12;28.02.12;

21.03.12

Самчинський А.М

Уроки виробничого навчання



Соломка І.Г

Галенко О.В

Зеніч В.М


Інформаційна картка

Моніторинг методичної роботи членів методичної комісії за навчальний рік

№ п/п/

Прізвище, ініціали

Види методичної роботи

1

Соломка Ірина Григорівна

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

2

Соломка Любов Миколаївна





























































3

Зеніч Валентина Миколаївна





























































4

Душейко Дана Сергіївна





























































5

Галенко Ольга Вячеславівна





























































6

Самчинський Андрій Миколайович





























































Схожі:

Роботи методичної комісії по професії iconГоловне управління освіти І науки черкаської облдержадміністрації...
Обговорення І затвердження плану роботи методичної комісії класних керівників на 2010-2011 н р
Роботи методичної комісії по професії iconПлан роботи методичної комісії з професії тракторист-машиніст с....
Використання наочних посібників І обладнання при проведенні лпз по предмету”Трактори”
Роботи методичної комісії по професії iconПерелік документації методичної комісії колегіуму
Наказ про утворення предметної методичної комісії або витяг з протоколу рішення педради
Роботи методичної комісії по професії iconРоботи методичної комісії викладачів гуманітарних дисциплін
Черкаський державний педагогічний інститут ім. 300-річчя возз’єднання України з Росією
Роботи методичної комісії по професії iconПлан роботи методичної ради Сасівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів на 2011-2012 н р
Рівень педагогічної майстерності зріс. У цьому відіграла роль система методичної роботи навколо науково-методичної проблеми «Забезпечення...
Роботи методичної комісії по професії iconПлан роботи методичної комісії викладачів гуманітарних дисциплін на 2009-2010 Н. Р проблема м. К
Шляхи формування в учнів умінь самостійного осмислення історичних фактів, подій І явищ
Роботи методичної комісії по професії iconПлан роботи методичної комісії природничо- математичних дисциплін...
Використання активних методів навчання при перевірці домашнього завдання на уроках хімії І біології
Роботи методичної комісії по професії iconПлан роботи методичної ради на 2009 2010 н р. Склад методичної ради
Погорєла Т. М. голова методичної ради, відповідальна за вивчення І аналіз стану навчально
Роботи методичної комісії по професії iconЕтапи запровадження нових технологій методичної роботи
Аналіз стану „технологічної оснащеності” методичної роботи в районі (закладі); рівень володіння методистами існуючими технологіями...
Роботи методичної комісії по професії iconОрганізація методичної роботи в початкової школі завдання І значення методичної роботи
Педагог, як І кожен фахівець, потребує постійного підвищений кваліфікації. «Учитель як фахівець живе доти, поки вчиться», – назначав...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2014
звернутися до адміністрації
uchni.com.ua
Головна сторінка