Екотрофологія – сходинка до розкриття І усвідомлення суспільством І кожною людиною своїх земних задач”




Скачати 110.97 Kb.
НазваЕкотрофологія – сходинка до розкриття І усвідомлення суспільством І кожною людиною своїх земних задач”
Дата конвертації05.04.2013
Розмір110.97 Kb.
ТипДокументы
uchni.com.ua > Астрономія > Документы
Міжнародна конференція «Екотрофологія»

М.Біла Церква, травень 2005р.
«Екотрофологія – сходинка до розкриття і усвідомлення суспільством

і кожною людиною своїх земних задач”

Доповідач: Петюшенко Людмила Миколаївна, к.т.н., незалежний консультант, президент Клубу експертів українського національного конкурсу якості, доповідач Всесвітніх конгресів Європейської Організації Якості EOQ у 2000, 2002, 2003 роках.
Вступ. Вивчення успіху та перешкод на шляху вдосконалення діяльності кращими підприємствами світу та підприємствами в Україні привело мене до розуміння важливості харчування для кожної людини взагалі, а також для суспільства в цілому.

Між правильним харчуванням і розвитком суспільства прямий зв’язок. Це твердження стосується всіх без винятку підприємств і кожної людини.

Суть у древніх та сучасних знаннях, що стали доступними широкому загалу у третьому тисячолітті і які розкрили людству таємницю подібності побудови тіла людини і Всесвіту та їх взаємодію. Складаючись з багатьох шарів-оболонок, що мають хвильову природу, кожна людина є складовою і зв’язана численними енергетичними провідниками з усім Всесвітом. Тобто Всесвіт відчуває стан кожної людини, а ще більше стан родини, колективу підприємства, суспільства у державних і планетарних масштабах. Всесвіт відчуває не лише стан здоров’я фізичного тіла, але насамперед відчуває тонкі хвилі-вібрації думок, намірів, емоцій. Всесвіт не лише відчуває, але й реагує відповідно: вібрації позитивних думок людини притягують позитивний відгук космосу, і навпаки – негативні думки притягують негативні події. Баланс завжди буде збережено. Вподовж кількох років ми звертаємось і пропагуємо керівникам, які вважають себе лідерами, ширше долучитись до так званих у 20-му столітті „нетрадиційних” знань про енерго-інформаційні відносини у Всесвіті, включаючи нашу планету Земля, її природне середовище і людину (тобто нас з вами) в цьому середовищі /1,2 /. Я звертаюсь до керівників-лідерів тому, що вважаю найкращим залучати населення до розуміння нової ідеології через підприємства, бо це одразу велика кількість людей, які охоплені професійно сучасною інформацією і можуть поширювати таку інформацію серед членів власної сім’ї та знайомих. Крім того, є досвід ефективного розвитку будь-якого підприємства за допомогою Європейської Моделі досконалості, а ця Модель вимагає від підприємств дати пояснення про відношення до планетарної відповідальності, до інтересів майбутніх поколінь. Ось тільки як відповісти на ці питання – відповіді немає. Кожне підприємство придумує щось своє, а таке „своє” за відсутності правильної орієнтації відносно рівня розвитку потреб і можливостей суспільства дуже далеке від істини нашого часу.

Аксіомою сьогодні є поняття, що все у видимому і невидимому світі складається з вібрацій різної довжини хвилі; що всі хвилі у Всесвіті є носіями інформації, в тому числі людина і продукти харчування.

Так, наприклад, за деякими джерелами наші внутрішні органи випромінюють хвилі різної частоти: печінка – 300-400 Гц; нирки – 560- 630 Гц; серце – 750-800 Гц; голова – 3500-5500 Гц.

Якщо всередину людини попадають продукти з низькими вібраціями, нижче 300 Гц (це може бути м’ясо забитих тварин), серце і голова не одержать енергії, бо не сприймають хвилі такої частоти. Це один маленький приклад. Загалом кожен продукт, потрапляючи всередину тіла людини, насамперед впливає на більш тонкі тіла людини – духовне, ментальне, астральне і лише згодом, через певний проміжок часу, дія продукту проявляється на фізичному плані. Більш того, продукт впливає на енерго-інформаційному рівні на стан людини ще до того, як потрапляє у шлунково-кишковий тракт – завдяки думкам про їжу, завдяки обміну полів людини з накладеними на продукти полями інших контактерів.

Від того, що буде вживати людина в їжу, залежить не лише здоров’я, відчуття задоволення чи незадоволення від спожитої їжі, а залежить значно більше: можливість розвиватись самій людині та можливість розвитку спільноти людей. Бо вживаючи правильну їжу, яка є носієм невикривленої інформації про саму людину, про її місію на Землі, людство в цілому починає жити в гармонії з Всесвітом, бо починає виконувати свою місію, реалізовувати задачі, що були метою втілення у тверду форму людського фізичного тіла. Гармонізуючи своє життя, людина проживає його значно успішніше, бо зникають численні перешкоди, породжені самою людиною через власну неправильну орієнтацію в енерго-інформаційному просторі. Коли перешкод стає менше, коли вони зникають, тоді людина, колектив, суспільство досягають успіху, в тому числі і в бізнесі.
^ Про сучасну трофологію.

Ми також піднімаємо питання про те, що може зробити сучасна людина власними руками у фізичному світі для виправлення ситуації.

Одне з них – це дати можливість кожній людині не погіршувати власний енерго-інформаційний стан (або покращити його) завдяки вживанню правильної їжі, що несе правильну інформацію для розвитку людини.

Трофологія за роботами А.М.Уголєва являє собою науку відносно закономірностей асиміляції та дисиміляції харчових сполук на всіх рівнях організації біологічних систем – від клітини та внутрішньоклітинних систем до біосфери. Вважаю що мало лише приставки «еко» до слова «трофологія», Бо мало уявляти лише ланцюжок : харчові сполуки – внутрішні органи людини – клітини – біосфера (у яку потрапляють викиди з людського тіла). Потрібно або пояснювати, що екотрофологія – це наука про всі види впливу харчових сполук: від тіла людини до енергетичного поля планети Земля та Всесвіту, або застосовувати термін «енергоінформтрофологія» або «еніотрофологія».

Наступне – розробка стратегії втілення енергоінформтрофології. Нічого не потрібно ламати. Необхідно зробити «перегляд» підходів до розуміння ситуації на планеті. Всі технології та процеси, в тому числі, виробничі спочатку потрібно супроводити новою ідеологією, яка полягає у свідомій відповідальності кожної людини за життя на планеті та у Всесвіті / 3/. Тобто, основні зміни повинні відбутись спочатку на рівні мислення, а вже потім – на рівні технічних рішень. Це і є ключики до самовдосконалення кожної людини, підприємства, держави, соціуму.

Щоб здійснити таке супроводження необхідно розповсюдити ідеологію планетарної відповідальності в масштабах держави. Нічого дивного у цьому я не вбачаю. Є приклад занепалої у воєнні роки Японії, що проголосила як державну політику запровадження у всіх видах діяльності незвичних для світу статистичних методів і ця політика витягла цю країну на передові позиції у багатьох видах продукції, які Японія утримує до цих пір.

Основою планетарної відповідальності має стати розвиток духовності кожної людини, але потрібно пояснити, що духовність є дуже широким поняттям Вселенського масштабу, а також пояснити, що релігія є лише частиною духовності. Потрібно зрозуміти і споживачам (тобто всім нам, кожній людині на планеті) і виробникам, що розвиток людства у ХХI столітті залежить не від якості продукції, не від стану наукових розробок, не від вишуканості технологій, тобто не від звичних нам аспектів, а від духовного розвитку суспільства і кожної людини зокрема / 3, 4 /.

Наступне – практичнее втілення енергоінформтрофології.

На мою думку перші кроки необхідно робити у просвітницькій роботі та у навчанні фахівців. Просвітницька робота необхідна для створення ринку, бо кожна Людина їсть і тому кожна є споживачем продуктів харчування. Користуючись термінологією Моделі ідеального підприємства (Моделі досконалості EFQM), для успіху в бізнесі необхідно задовольняти «неявні» потреби споживачів, тобто виробляти такі харчові продукти, на які люди вже давно чекають, але точно не знають, що це саме може бути.

Так які ж продукти чекають люди? Найперше – енергоінформаційно безпечні (можна такі продукти назвати «еніобезпечними»), а вже потім застосовувати всі ті критерії до яких ми звикли: процентний склад речовин, жирність, термін зберігання тощо.

Які продукти можна назвати еніобезпечними? Такі, що не несуть жодної шкідливої інформації жодному з тіл людини.А ще краще такі, які вирівнюють польові структури людини (вирівнюють тонкі тіла).

Як впевнитись, що продукти є еніобезпечними? Здається потрібна розробка спеціальних приладів, таких собі «очей», що змогли б реєструвати низькочастотні вібрації, наявність шкідливих торсійних полів (лівосторонніх), або зміну аури в процесі контакту з продуктом. Можливо скористатись методом біолокації (рамкою). Є ще інший простий спосіб встановлення еніобезпечності продуктів харчування. Це застосування власних енерголокаторів, які від народження має кожна Людина і які надані Людині саме задля того, щоб відрізняти духовне корисне від бездуховного шкідливого. Цим методом користуються біоенерготерапевти, цілителі, люди з розвиненою духовністю. Тобто коли Людина стане духовною їй не потрібні будуть прилади, бо вона має біологічний встроєний прилад всередині тіла. Але поки більшість людей не може скористатись своїми природними здібностями, бо спочатку потребує саме розвитку духовності. Тому щоб коло не замкнулось, ми маємо дати людям еніобезпечні продукти.

Як виготовити еніобезпечниі продукти харчування? Про це йшлося в доповіді «Чи готові ми сприйняти правильнее харчування» / 3 /. Продовжу наведене у публікації живим прикладом. Агро-фірма «Пісчанська» з міста Харкова вже протягом двох років переймається проблемою вирощування еніобезпечної рослинної продукції. Два роки тому лідери фірми запросили священостужителів та провели освячення всіх своїх площ під посіви зернових. Освячення відбувається кожного року. Це 7,8 тис.га., на яких вирощується елітне насіння. Зібраний врожай зернових освячується в зерносховищах.

З 2005 року це підприємство почало втілювати ідею обробки полів, посівного матеріалу та врожаю структурованою водою. Структурованою водою обробляються посіви кормових культур, з яких виробляють корми для великої рогатої худоби власного господарства. Це впливає на якість молока, що здається на переробні підприємства, а також таким молоком випоюють телят.

Розглядаються наміри створення Центру, метою якого буде розповсюдження еніологічних знань., в тому числі знань про задачі та можливості кожної людини, про хвильову природу побудови людини та Всесвіту, про правильні продукти харчування, про правильні з сьогоднішньої точки зору підходи до виробництва і споживання продуктів харчування, про розвиток Людиною своїх тіл у відповідності до основного закону Всесвіту.

На цьому підприємстві сталося головне – втілена ідеологія планетарної відповідальності кожного працівника за кожен крок у власному житті та власній діяльності. Тому працівники фірми здатні розуміти нові ідеї, охоче беруться втілювати інноваційні розробки, направлені на виготовлення еніобезпечної продукції.

Я з 2002 року пропоную агро-фірмам спробувати виготовлення хлібо-булочних виробів з муки власного виробництва за еніопрограмою, яка передбачає повне еніосупроводження аж до столу споживача. Сподіваюсь, що ось-ось хтось з них наважиться це робити.
Хочу висловити власну думку щодо можливості зробити всі продукти харчування еніобезпечними. Це було б дуже просто, якби не було так складно. Простота полягає у тому, що впливаючи на процеси вирощування та виготовлення продуктів харчування з структурованої сировини чистими духовними мислеформами, ми виготовимо чистий еніобезпечний продукт. Але в нас бракує духовності щоб це забезпечити. Тому потрібно повернутись до тези про необхідність запровадження державної політики, орієнтованої на розвиток духовності. Ще раз наголосимо, що під духовністю сучасної людини ми розуміємо знання про роль людини у розвитку Всесвіту, розвитку нашої планети, про подібність побудови тіл людини до побудови всього живого: галактик, планет, рослинного і тваринного світу, світу мінералів. Це також знання про задачі людини під час її життя на Землі. Всі джерела древніх знань свідчать про те, що основним завданням кожного творіння є самовдосконалення. З цією метою людина втілюється на Землі у фізичну форму, завдяки якій може будувати, створювати різні матеріальні та духовні об’єкти. Але матеріальні блага, що є ілюзією, втягують людину в коло вібрацій низької частоти, руйнують тонкі ніжні тіла або блокують доступ космічної інформації. Ось так людина залишається заблокованою від батьківської опіки Творця, Бога, Абсолюта та незлічених духовних помічників. Повернутись на вищий рівень можна лише саморозвиваючись. Ніхто цього за людину не може зробити. Не можна взяти людину за руку і потягти у духовність, бо духовність знаходиться всередині кожного. Але можна полегшити становище, розблокувавши хоча б маленьку щілину для проникнення тонших вібрацій. Ось для цього необхідна еніобезпечна їжа.
Ми з вами вже не один рік вісвітлюємо підходи до створення безпечної (з точки зору енерго-інформаційного впливу) продукції, що напрацьовані вченими та фахівцями різних галузей.

Наприклад, Білоцерківський аграрний університет демонструє прилади, зокрема «Політон», що здатні структурувати воду, в результаті чого вода здатна передавати своїм споживачам невикривлену інформацію, яка переорієнтовує структури тонких і фізичного тіл, вирівнює їх, звільняє від інформаційних ушкоджень. Структурована вода діє на клітинному рівні, а результат її впливу відображається на всіх тілах рослини, тварини, людини, що підтверджується покращенням фізичного стану тіла.

Викладене у цій публікації лише початок, перші сходинки на шляху до еніобезпечної їжі, на шляху до розуміння кожною Людиною своїх земних задач. Існують напрацювання, що спрямовані на створення безпечної їжі, в інших сегментах виробництва продукції. Цей підхід до продуктів харчування буде стрімко розвиватись тому що ринок зовсім вільний, на ньому немає жодних продуктів, які б відповідали потребам сьогоднішнього суспільства.
Ще одна пропозиція. Нагадую, що є велика проблема: як передати надбання науковців виробникам. Я пропоную уряду України створити українську національну модель досконалості, взявши за основу Модель досконалості EFQM (Європейського Фонду Управління Якістю), що дуже знана і поширена в Європі. Але доповнити європейську Модель українським забарвленням: про розвиток духовності кожної людини, про свідому планетарну відповідальність, про відношення до оточуючого середовища як до власного тіла, бо Людина і є часткою тіла Бога. Пропозиції про доповнення Моделі Досконалості EFQM опубліковані послідовно у доповідях на Всесвітніх Конгрессах Європейської Організації Якості (EOK) у 2002 та 2003 роках. Використовуючи таку модель ідеального підприємства наші українські підприємства почнуть опановувати шляхи досконалості по яких ще ніхто не „ходив” і зможуть це робити професійно, тому що ідеологи знаходяться в Україні, а не за кордоном. Навчання, консультації, роз’яснення звучатимуть рідною мовою і обходитимуться набагато дешевше. Європа перейматиме український досвід, бо в Україні є ідеологи, створені ідеологія, створено інструмент менеджменту, що відповідає потребам часу /3/, є наукові розробки для насичення багатьох питань Моделі відповідями, є підприємства, що вже рухаються у новому напрямку..

Висновки.

Реально можливо перейти від розмов про планетарну відповідальність - до створення умов для самовдосконалення, коли людині не заважають розвиватись взагалі, в тому числі і духовно. Пропонується крок за кроком рухатись у світському буденному житті, спираючись на знання про енерго-інформаційну та геометричну подібність Людини і Творця, Людини і Всесвіту, про значення їжі для формування сучасного світогляду. Ця конференція має підтвердити важливість харчування для саморозвитку Людини саме з позицій еніології.

На мою думку були б доречні:

1. Введення терміну «енергоінформтрофологія» або «еніотрофологія» для позначення науки про харчування.

2. Розробка стратегії втілення еніотрофології, в основі якої - нова ідеологія, яка полягає у свідомій відповідальності кожної людини за життя на планеті та у Всесвіті через знання того, що Людина є часткою Всесвіту, часткою Бога.

3. Налагодження просвітницької роботи про енерго-інформаційний обмін в тілі людини, у суспільстві, у Всесвіті, про подібність побудови тіл людини та Всесвіту, про важливість еніобезбечної іжі для розвитку та самовдосконалення людини, суспільства, Всесвіту.

4. Розвиток виробництва еніобезпечної їжі

5.Розвиток системи споживання їжі взагалі, що базується на знаннях про енерго-інформаційний обмін як у мікрокосмі так і у макрокосмі, як на клітинному, так і на Вселенському космічному рівні, часткою якого є кожна Людина.
Література.

Матеріали міжнародних наукових конференцій „Електромагнітні випромінювання в біології та практичне використання їх позитивних ефектів”, „Україна, як первінь індоєвропейської спільноти, духовна місія, витоки, перспективи”. Білоцерківський державний аграрний університет, м.Біла Церква, 2004. :

  1. Шипов Г.И. Физический вакуум, торсионные поля и сахаджа йога.

  2. Петюшенко Л.М. Чи готові ми сприйняти „правильне харчування”.

  3. Петюшенко Л.М. Новые комментарии к известным инструментам менеджмента. 47-й Конгрес Європейської Організації Якості, Нідерланди, 2003.

  4. Нікітенко А.М. Философские аспекты использования торсионных полей в биологии. Матеріали міжнародних наукових конференцій „Електромагнітні випромінювання в біології та практичне використання їх позитивних ефектів”, „Україна, як первінь індоєвропейської спільноти, духовна місія, витоки, перспективи”. Білоцерківський державний аграрний університет, м.Біла Церква, 2004.


25.03.2005 р.





Схожі:

Екотрофологія – сходинка до розкриття І усвідомлення суспільством І кожною людиною своїх земних задач” iconПитання про сенс свого життя обов'язково встає перед кожною людиною,...
Питання про сенс свого життя обов'язково встає перед кожною людиною, коли вона переходить, подорослішав, вiд iнстинктивної-рефлекторної...
Екотрофологія – сходинка до розкриття І усвідомлення суспільством І кожною людиною своїх земних задач” iconОб’єктом якої науки є політика та її відносини з людиною І суспільством?
Хто це сказав: «Політика – це владний розподіл цінностей всередині суспільства»?
Екотрофологія – сходинка до розкриття І усвідомлення суспільством І кожною людиною своїх земних задач” icon1. Основи теорії організації
За кожною дисципліною завдання складається з теоретичного питання, тестових запитань та комплексу задач, які є базовими. Кожен студент...
Екотрофологія – сходинка до розкриття І усвідомлення суспільством І кожною людиною своїх земних задач” iconЗалік №2 з «Людини І світ» за темою
Родинна соціалізація — це процес засвоєння людиною соціальної ролі, визначеної для неї суспільством від народження, залежно від того,...
Екотрофологія – сходинка до розкриття І усвідомлення суспільством І кожною людиною своїх земних задач” iconВідмінні особливості інтегрованих систем менеджменту третього тисячоліття”
Для успіху на ринку І з метою виконання завдань кожною людиною, що живе на Землі, кожне підприємство зобов'язане розробити І упровадити...
Екотрофологія – сходинка до розкриття І усвідомлення суспільством І кожною людиною своїх земних задач” iconДо законодавства про проступки
Конституції І законів України, поваги до прав, честі І гідності інших громадян, до правил співжиття, сумлінного виконання своїх обов'язків,...
Екотрофологія – сходинка до розкриття І усвідомлення суспільством І кожною людиною своїх земних задач” iconЗміст вступ розділ І. Поняття особистості та її вплив на соціальну поведінку
Свідомість людини зорієнтована не тільки на відображення зовнішніх об'єктів, а вона може бути спрямована на пізнання себе (внутрішнього...
Екотрофологія – сходинка до розкриття І усвідомлення суспільством І кожною людиною своїх земних задач” iconІнформація й інформаційні процеси
Ми живемо в макросвіті, тобто у світі, що складається з об'єктів, по своїх розмірах порівнянних з людиною. Звичайно макрооб'єкти...
Екотрофологія – сходинка до розкриття І усвідомлення суспільством І кожною людиною своїх земних задач” iconСценарій свята до 197 річниці з дня народження Т. Г. Шевченка Ведучий 1
Ведучий 1: Шевченко прожив коротке І вкрай важке життя. Із своїх 47-и років він 24 роки був кріпаком, 17 років –невольником у засланнях,...
Екотрофологія – сходинка до розкриття І усвідомлення суспільством І кожною людиною своїх земних задач” iconТема: Розв’язування текстових задач
Мета: навчити учнів використовувати поняття середнього арифметичного при розв’язуванні задач на знаходження двох чисел за їх сумою...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2014
звернутися до адміністрації
uchni.com.ua
Головна сторінка