Як би ви запитали кількох людей, що вони знають про небо, та де воно знаходиться, то скоро довідалися би, що звичайна людина дуже мало знає про це




Скачати 84.08 Kb.
НазваЯк би ви запитали кількох людей, що вони знають про небо, та де воно знаходиться, то скоро довідалися би, що звичайна людина дуже мало знає про це
Дата конвертації24.03.2013
Розмір84.08 Kb.
ТипДокументы
uchni.com.ua > Астрономія > Документы




Де трете небо
Як би ви запитали кількох людей, що вони знають про небо, та де воно знаходиться, то скоро довідалися би, що звичайна людина дуже мало знає про це.

Дехто напевно сказав би, що небо далеко від нас.

Проте, ніхто не повинен бути не в знанні відносно цієї важливої теми. Бо це багато написано в Св. Письмі.

Пишучи про небесне видіння, яке Господь дав ап. Павлу, він сказав:

2Кор.12:2-4 „Я знаю чоловіка в Христі, що він чотирнадцять років тому чи в тілі, не знаю, чи без тіла, не знаю, знає Бог був узятий до третього неба.

3 І чоловіка я знаю такого, чи в тілі, чи без тіла, не знаю, знає Бог,

^ 4 що до раю був узятий, і чув він слова невимовні, що не можна людині їх висловити.”
У видінні ап. Павло був узятий до 3-го неба, тобто до Божого раю. Із цього ми знаємо, що існує три неба.


  • Перше небо – це атмосфера довкола нашого світу, де літають птахи і літаки, та де над землею носяться хмари.




  • Друге небо – це простір, де бачимо зорі, планети та інші світи, про які пс. Давид написав: небеса являють славу Божу...




  • Трете небо – це Рай Божий, де знаходиться Його престол.


Про цей чудовий Рай Іван Богослов написав:
Об.22:1,2 „І показав він мені чисту ріку живої води, ясну, мов кришталь, що випливала з престолу Бога й Агнця.

2 Посеред його вулиці, і по цей бік і по той бік ріки дерево життя, що родить дванадцять раз плоди, кожного місяця приносячи плід свій. А листя дерев на вздоровлення народів”.
Незабаром наш Спаситель Ісус Христос знову прийде, щоб забрати Своїх вірних дітей із цієї землі до вічного Раю.

Всі вірні християни чекають цієї блаженної події.

Перед Своїм вознесінням на небо понад 19-сот років тому, Ісус сказав:
Ів.14:1-3 „Нехай серце вам не тривожиться! Віруйте в Бога, і в Мене віруйте!

2 Багато осель у домі Мого Отця; а коли б то не так, то сказав би Я вам, що йду приготувати місце для вас?

^ 3 А коли відійду й приготую вам місце, Я знову прийду й заберу вас до Себе, щоб де Я були й ви”.
Ісус Христос готує місце для нас в Новому Єрусалимі, в Домі Небесного Отця.

Незабаром небо відкриється і наш Спаситель разом з незліченним числом небесних ангелів прийде в великий силі і славі.


  • ^ Чи не буде це чудовим досвідом, коли ангели позбирають спасенних зі всієї землі?


І вони зустрінуться зі своїм Господом на повітрі і разом з Ним підуть до дому Небесного Отця.
Якщо ви хочете пізнати більше про небо, та як воно виглядає, читайте 21, 22 розділи кн. Об’явлення.

Живучі в грішному світі, ми собі навіть не можемо уявити чудову славу Божого Раю.
Ап. Павло написав:

1Кор.2:9 „Але, як написано: Чого око не бачило й вухо не чуло, і що на серце людині не впало, те Бог приготував був тим, хто любить Його!”
Там, без найменшої пляминки зіпсуття, ростуть всякого роду квіти і дерева.
На небі буде вічно свіже повітря, - бо там не буде курців. На вулицях Нового Єрусалиму ніхто не побачить недокурених цигарок. І ніхто не буде випльовувати тютюн для жування.

Там не буде пияків, що тиняються по вулицям, ані жодних злочинців.
В Божому місті не потрібно світло сонця, слава бо Божа його освітила, а світильник для нього – Агнець.

Небесна якість не буде шкідливою.
Жити в присутності дорогого Спасителя буде найбільшою радістю для спасенних. І жодного прокляття більше не буде. І буде в ньому престол Бога і Агнця, а слуги Його будуть служити Йому.
О, якою безмежною радістю для викуплених буде жити завжди разом з Ісусом та бачити Його святе обличчя.
В Божому Раю не буде нещасливих випадків, бо пророк запевняє нас:
Іс.60:18 „В твоїм краї не буде вже чуте насилля, руїна й спустошення в межах твоїх, і назвеш свої мури спасінням, а брами свої похвалою!”
Там не буде воєнних чуток та атомних бомб, ані страшних бур, землетрусів, пожеж.

І не буде жодного страху, бо минеться ненависть і боротьба. В Божому місті не буде жорстокості.
Багато людей питають, чи ми будемо пізнавати один одного в Божому Царстві.

Написано:
1Кор.13:12 „Отож, тепер бачимо ми ніби у дзеркалі, у загадці, але потім обличчям в обличчя; тепер розумію частинно, а потім пізнаю, як і пізнаний я”.
Ці слова Св. Письма запевняють нас про те, що в Божому Царстві ми будемо пізнавати один одного.
^ Одна молода жінка під час проповіді чула, що на небі ми не будемо пізнавати своїх рідних і любих.

Роздумуючи про це наступної ночі вона не могла заснути, та наостанку збудила свого чоловіка, який спокійно спав.

- Іване, - сказала вона тривожно, - я не можу забути про те, що наш проповідник говорив сьогодні.

- Що ж це було? – запитав чоловік.

- Він сказав, що на небі ми не будемо пізнавати один одного, своїх рідних і любих. Я дуже люблю тебе, Іване, і ніколи не могла б бути щасливою на небі, якби не пізнала там тебе.

- Не турбуйся, Марія, - потішав чоловік, - чи думаєш, що на небі ми будемо менш інтелігентні, як на землі.
Коли Ісус воскрес із гробу Марія Магдалина пізнала Його. Вона пізнала Його по голосі.

Два учні, подорожуючи в Еммаус, не пізнали Христа, коли Він розмовляв з ними. Та пізніше, коли сиділи разом з Ним при столі, пізнали, що то був Ісус.
Правда, наше тіло зміниться під час другого приходу Ісуса Христа, проте ми можемо пізнати один одного.

Небо буде чудовим місцем для всіх, хто в цьому житті страждав і хворів.

Пророк Ісая написав:
Іс.35:5,6 „Тоді то розплющаться очі сліпим і відчиняться вуха глухим, 6 Тоді буде скакати кривий, немов олень, і буде співати безмовний язик, бо води в пустині заб'ють джерелом, і потоки в степу!”
Уявіть собі з яким захопленням будуть дивитися на чудеса Божого Царства ті, що в цьому житті були невидющими!

Яку радість будуть відчувати в своїх серцях ті, що за днів свого земного життя страждали і хворіли.
Цілий світ повний недуг, зарази та смерті. Де не глянемо, всюди бачимо недужих і страждаючих, і нещастя не минає ніколи.
Але Бог обіцяв, що на небі ніхто не скаже „Я хворий”.

Там не потрібно буде не лікарень, ні лікарів. Там не буде страшних недуг як, наприклад, удар серця чи туберкульозу.

Христос знищить всякий злочин, коли знову прийде на нашу землю.
Іс.11:9 „не вчинять лихого та шкоди не зроблять на всій святій Моїй горі, бо земля буде повна пізнання Господнього так, як море вода покриває!”
В Божому Царстві не буде злочинців, ні шахраїв, ні хуліганів, ані в’язниць. І там не потрібно буде міліції.

Жодний мешканець Нового Єрусалиму не буде боятися, що хтось може несподівано напасти на нього, тяжко покалічити і навіть вбити. Там буде лише спокій і безпека.
В кінці кн. Об’явлення іван Богослов написав:
Об.21:1,2 „І бачив я небо нове й нову землю, перше бо небо та перша земля проминули, і моря вже не було. 2 І я, Іван, бачив місто святе, Новий Єрусалим, що сходив із неба від Бога, що був приготований, як невіста, прикрашена для чоловіка свого”.
Зверніть увагу, шановні слухачі, що Іван Богослов бачив Новий Єрусалим, який сходив з неба, від Бога.
Далі він пише, що сам Бог буде жити з людьми.
Так, чудовий Новий Єрусалим зійде з неба на нашу землю і стане престольним містом у Всесвіти.

Аж тоді лагідні і покірні люди замешкають в цьому місті, як сказав Ісус.

Але перед тим, як Новий Єрусалим стане столицею нашої землі Бог очистить та відновить її огнем, бо написано:
2Петр.3:10-12 „День же Господній прибуде, як злодій вночі, коли з гуркотом небо мине, а стихії, розпечені, рунуть, а земля та діла, що на ній, погорять...

11 А коли все оце поруйнується, то якими мусите бути в святому житті та в побожності ви,

^ 12 що чекаєте й прагнете скорого приходу Божого дня, в якім небо, палючися, зникне, а розпалені стихії розтопляться?”
Коли наша земля буде очищена вогнем, тоді настане нове небо і нова земля в яких правда перебуває.
Подумайте, шановні друзі, брати і сестри, наша земля, яка стільки стогнала під ярмом гріха, та де наш дорогий Спаситель постраждав і пролив Свою кров, наостанку буде так вшанована, що стане столицею Божого Всесвіту.

Після очищення землі вогнем, спасенні будуть мати надзвичайну нагоду бути свідками її перетворення і відновлення, коли вона знову стане як давній Едем.

Через пророка Ісаю Господь знову каже:
Іс.65:17-23 „Бо ось Я створю нове небо та землю нову, і не згадаються речі колишні, і не прийдуть на серце!

18 Тож навіки радійте та тіштеся тим, що творю Я, бо ось Я створю Єрусалима на радість, а народа його на веселість!

^ 19 І буду Я Єрусалимом радіти, і втішатися буду народом Своїм, і не почується в ньому вже голос плачу й голос зойку!

20 З цього часу не буде вже юного днями й старого, який своїх днів не поповнить, бо сторокий помре як юнак, а грішник і в віці ста літ буде проклятий! 21 І доми побудують, і мешкати будуть, і засадять вони виноградники, і будуть їхній плід споживати. 22 Не будуть вони будувати, щоб інший сидів, не будуть садити, щоб інший спожив, дні бо народу Мого як дні дерева, і вибранці Мої зуживатимуть чин Своїх рук!

^ 23 Не будуть вони працювати надармо, і не будуть родити на страх, вони бо насіння, благословлене Господом, і нащадки їхні з ними”.
Справді, це чудовий образ безмежного щастя. Протягом вічних віків ми зможемо насолоджуватися радощами, які Господь готує для нас і будемо досліджувати таємниці Божого безмежного щастя.

Написано, що там не буде вже смерті.
Я знаю з власного досвіду, що кожний проповідник переживає великий смуток, коли йому доводиться проводити похорон та бачити сльози, гіркий плач і біль серця.
Але незабаром Бог кожну сльозу з очей їхніх зітре, і не буде вже смерті, написано, ні смутку, ні крику, ні болю вже не буде, бо перше минулось.


  • ^ Шановні друзі, чи ви чекаєте славного дня – Другого Приходу Ісуса Христа?


Чи не бажаєте ви бути там, де співають всі небесні ангели, стоячи перед престолом Божим?

Дехто з нас напевно був присутній на публічних зборах, але ніхто в цьому світі ще бачив збору подібного до того, коли всі спасенні разом з Небесними Ангелами стануть перед Божим престолом.

Написано:
Об.21:6-8 „І сказав Він мені: Сталося! Я Альфа й Омега, Початок і Кінець. Хто прагне, тому дармо Я дам від джерела живої води.

7 Переможець наслідить усе, і Я буду Богом для нього, а він Мені буде за сина!

8 А лякливим, і невірним, і мерзким, і душогубам, і розпусникам, і чарівникам, і ідолянам, і всім неправдомовцям, їхня частина в озері, що горить огнем та сіркою, а це друга смерть!”
Лише переможці наслідують все, що написано в Св. Письмі і будуть дітьми Божими.


  • ^ Чи не бажаєте ви бути в числі тих щасливих?


Там не буде не правдомовців, ні душогубців, ні розпусників, ані ні невірних.
Об.21:27 „І не ввійде до нього ніщо нечисте, ані той, хто чинить гидоту й неправду, але тільки ті, хто записаний у книзі життя Агнця”.


  • Шановні друзі, чи записані ваші імена в Книзі Життя Агнця?




  • Чи будете ви готові, коли Христос знову прийде на нашу Землю?




  • Чи підете ви з Ним до вічних осель Небесного Отця?


Блаженні ті, які дотримують заповіді Його, щоб мати їм право на дерево життя і увійти до міста воротами.
Нехай Господь допоможе нам бути чистими і святими, щоб наостанку ми побачили Його обличчя і жили вічно з Ним, у Його Вічному Царстві.
Амінь.

Схожі:

Як би ви запитали кількох людей, що вони знають про небо, та де воно знаходиться, то скоро довідалися би, що звичайна людина дуже мало знає про це iconЗ досвіду створення Інтернет-сторінки Інституту географії нану ірина...
Мало хто стане внікати в складні речі на те І розраховано. Подумають ну якщо складно, виходить, люди знають, що вони створюють. Просто...
Як би ви запитали кількох людей, що вони знають про небо, та де воно знаходиться, то скоро довідалися би, що звичайна людина дуже мало знає про це iconЗмії очаківщини: міфи та реальність
Відношення людей до змії зазвичай негативне, хоча вони на це й не заслуговують. Про змій існує багато легенд та оповідок, але мало...
Як би ви запитали кількох людей, що вони знають про небо, та де воно знаходиться, то скоро довідалися би, що звичайна людина дуже мало знає про це iconМало хто в Україні знає про Юрія Кульчицького, хоча цей українець...
Мало хто в Україні знає про Юрія Кульчицького, хоча цей українець відкрив Європі запашний східний напій – каву
Як би ви запитали кількох людей, що вони знають про небо, та де воно знаходиться, то скоро довідалися би, що звичайна людина дуже мало знає про це iconТема: Світ професій «людина-людина». Виготовлення вітальної листівки...
Мета: Розширювати знання учнів про світ професій, ознайомити професіями, що працюють з людьми
Як би ви запитали кількох людей, що вони знають про небо, та де воно знаходиться, то скоро довідалися би, що звичайна людина дуже мало знає про це iconСправді, дуже дивно, як багато людей перекручують Св. Письмо, Слово Боже
Причиною цього є напевно те, що вони дуже часто байдуже читають Божу Книгу, або ж зовсім не читають, І не досліджують її
Як би ви запитали кількох людей, що вони знають про небо, та де воно знаходиться, то скоро довідалися би, що звичайна людина дуже мало знає про це iconТест: Чи добра Ви людина?
Друг розповідає Вам про свої проблеми. Чи дасте Ви йому зрозуміти, що Вас це мало цікавить?
Як би ви запитали кількох людей, що вони знають про небо, та де воно знаходиться, то скоро довідалися би, що звичайна людина дуже мало знає про це iconІ. Курієнко Люди, час, факти
На початку повісті, що друкувалася в газеті я писав, що моєю метою було розповісти про рідне місто його мешканцям, розповісти про...
Як би ви запитали кількох людей, що вони знають про небо, та де воно знаходиться, то скоро довідалися би, що звичайна людина дуже мало знає про це iconНавіщо учням шкільні психологи?
Майже у кожній школі є психолог. Але деякі учні навіть про це І не знають. А більшість тих, хто знає, все одно до них не ходить,...
Як би ви запитали кількох людей, що вони знають про небо, та де воно знаходиться, то скоро довідалися би, що звичайна людина дуже мало знає про це iconВступ. Екологічне право (2 год.)
Як свідчить реальна дійсність, рівень екологічного виховання громадян України дуже низький. Всі знають, що екологічна ситуація дуже...
Як би ви запитали кількох людей, що вони знають про небо, та де воно знаходиться, то скоро довідалися би, що звичайна людина дуже мало знає про це iconСлухання уривків книги Ю. Гагаріна «Бачив Землю» та демонстрація фотокарток
Люди завжди мріяли полетіти до зірок. Скільки казок створив народ про килим-літак, про літаючих драконів, про казкових птахів. Людина...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2014
звернутися до адміністрації
uchni.com.ua
Головна сторінка