Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Введення в технологію консервування» Варіант 1




Скачати 35.64 Kb.
НазваТематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Введення в технологію консервування» Варіант 1
Дата конвертації11.04.2013
Розмір35.64 Kb.
ТипДокументы
uchni.com.ua > Банк > Документы
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Введення в технологію консервування»
Варіант 1
1. Закон України про освіту. Загальні положення. Основні терміни, та їх визначення.

2. Основні напрями діяльності бакалавра з харчових виробництв . Шифри спеціальностей за стандартом.

3. Історія розвитку консервної промисловості.

4. Визначите загальну продуктивність цеху на місяць (31 день) по виробництву консервів, якщо режим роботи цеху: 2 вихідних у тиждень у 2 зміни по 8 годин. Цех випускає «Пюре яблучне» -5 тоб/год, «Пюре абрикосове» - 3 тоб/год, варення персикове -2,5 тоб/год.

5. Індивідуальне завдання (стаття по журналам галузі)
Варіант 2

1. Закон України про освіту. Структура вищої освіти. Освітні рівні вищої освіти.

2. Освітньо-кваліфікаційна характеристика бакалавра з харчової технології та інженерії.

3. Консервування як спосіб зберігання продуктів.

4. Визначите загальну продуктивність цеху на місяць (30 днів) по виробництву консервів, якщо режим роботи цеху: без вихідних, у 3 зміни по 8 годин. Цех випускає «Пюре томатне 20%» - З тоб/год, «Сік томатний» - 2 тоб/год, Томатна паста 30% - З тоб/год.

5. Індивідуальне завдання (стаття по журналам галузі)
Варіант 3

1. Закон України про освіту. Освітньо-кваліфікаційні рівні вищої освіти.

2. Соціально-професійні задачі та обов'язки бакалавра з харчових виробництв.

3. Вимоги до сировині яка використовується у консервної промисловості.

4. Визначите загальну продуктивність цеху на місяць (30 день) по виробництву консервів, якщо режим роботи цеху: 1 вихідний, у З зміни по 8 годин. Цех випускає «Пюре томатне 20%» - 4 тоб/год, «Сік томатний» - 2 тоб/год, Томатна паста 30% - 5 тоб/год.

5. Індивідуальне завдання (стаття по журналам галузі)
Варіант 4

1. Закон України про освіту. Документи про вищу освіту. Післядипломна освіта.

2. Професійне призначення та умови використання бакалавра з харчових виробництв

3. Класифікація методів консервування ( по Я.Я.Нікітінському)

4. Визначите загальну продуктивність цеху на місяць (ЗО день) по виробництву консервів, якщо режим роботи цеху: без вихідних, у 3 зміни по 8 годин. Цех випускає «Сік томатний» - 2 тоб/год, Томатна паста 30% - 5 тоб/год.

5. Індивідуальне завдання (стаття по журналам галузі)
Варіант 5

1. Закон України про освіту. Форми власності вищих навчальних закладів в Україні.

2. Система соціально-професійних задач і професійних задач.

3. Зберігання сировині на виробництві.

4. Визначите загальну продуктивність цеху на місяць (29 день) по виробництву консервів, якщо режим роботи цеху: 2 вихідний, у 1 зміни по 8 годин. Цех випускає «Соус томатний» - 2 тоб/год, «Кетчуп томатний» - 3 тоб/год.

5. Індивідуальне завдання (стаття по журналам галузі)
Варіант 6

1. Закон України про освіту. Дати поняття ліцензування і акредитація вищого навчального закладу.

2. Сукупність і рівень сформованості вмінь і знань, необхідних для вирішення соціально-професійних задач.

3. Загальні поняття попередньої обробки сировини.

4. Визначити продуктивність цеху на місяць по виробництву консервів, якщо цех працює 25 днів у 3 зміни, і випускає «Ікру баклажанну» - 15 тоб у зміну, а «Морква гарнірна» -25 тоб у зміну

5. Індивідуальне завдання (стаття по журналам галузі)
Варіант 7

1. Закон України про освіту. Освітні рівні і освітньо-кваліфікаційні рівні вищої освіти.

2. Критерії рівня сформованості вмінь і знань бакалавра з харчових виробництв.

3. Сутність мийки сировини в технологічному процесі виробництва консервів.

4. Визначити продуктивність цеху на місяць по виробництву консервів, якщо цех працює 25 днів у 3 зміни, і випускає «Ікру баклажанну» - 15 туб у зміну, а «Морква гарнірна» -25 туб у зміну.

5. Індивідуальне завдання (стаття по журналам галузі)
Варіант 8

1. Закон України про освіту. Рівні акредитації вищих навчальних закладів.

2. Який диплом Ви отримуєте після закінчення 4 і 5 курсу? Ким Ви можете працювати на виробництві з дипломом бакалавра?

3. Дати поняття інспекції, сортування та калібрування сировини.

4. Визначити продуктивність цеху на місяць по виробництву консервів, якщо цех працює 25 днів у 3 зміни, і випускає «Ікру кабачкову» - 25 туб у зміну, а «Морква гарнірна» -15 туб у зміну.

5. Індивідуальне завдання (стаття по журналам галузі)

Схожі:

Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Введення в технологію консервування» Варіант 1 iconТематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з...
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна»
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Введення в технологію консервування» Варіант 1 iconТематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з...

Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Введення в технологію консервування» Варіант 1 iconМетодичні рекомендації та тематика контрольних робіт для студентів...
Відповідальний за випуск Валько М.І., д т н., професор, завідувач кафедри технічної хімії І харчових технологій
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Введення в технологію консервування» Варіант 1 iconТематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з...
Дайте порівняльну характеристику обладнанню для інспекції, калібрування І сортування продуктів. Принцип дії машини для калібрування....
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Введення в технологію консервування» Варіант 1 iconМетодичні рекомендації та тематика контрольних робіт для студентів...
Методичні рекомендації І контрольні завдання до виконання практичних занять з дисципліни Процеси І апарати харчових виробництв
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Введення в технологію консервування» Варіант 1 iconМетодичні рекомендації та тематика контрольних робіт для студентів...
Методичні рекомендації І контрольні завдання до виконання практичних занять з дисципліни «Процеси І апарати харчових виробництв»
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Введення в технологію консервування» Варіант 1 iconМетодичні рекомендації та тематика контрольних робіт для студентів...
Нові вимоги до підготовки спеціалістів, розвиток І використання наукового потенціалу вузів вимагають залучення майбутніх спеціалістів...
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Введення в технологію консервування» Варіант 1 iconМетодичне забезпечення та тематика контрольних робіт для студентів...
«Фінанси» напряму 0501 «Економіка та підприємництво» та 6050200 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» напряму 0502 «Менеджмент»....
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Введення в технологію консервування» Варіант 1 iconЗавдання до контрольних робіт з курсу "філософія" для студентів заочної ф-ми навчання

Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Введення в технологію консервування» Варіант 1 icon«Організація виробництва» для студентів 4 курсу заочної форми навчання спеціальності
Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Організація виробництва» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2014
звернутися до адміністрації
uchni.com.ua
Головна сторінка