Тема курсової роботи




НазваТема курсової роботи
Сторінка1/6
Дата конвертації27.02.2013
Розмір0.52 Mb.
ТипДокументы
uchni.com.ua > Банк > Документы
  1   2   3   4   5   6



Тема курсової роботи

141

Аналіз собівартості продукції підприємства

142

Видання нормативних актів Кабінетом Міністрів України

143

Аналіз витрат автотранспортного підприємства

144

Аналіз витрат на виробництво

145

Аналіз витрат підприємств громадського харчування

146

Аналіз витрат підприємства

147

Аналіз ефективності використання товарних запасів торгівельного підприємства

148

Аналіз ефективності використання трудових ресурсів будівельного підприємства

149

Аналіз фінансових витрат підприємства

150

Аналіз фінансових результатів діяльності підприємства

151

Факторний аналіз фінансових результатів діяльності підприємства оптової торгівлі

152

Аналіз фінансових результатів діяльності торговельного підприємства

153

Аудит акціонерних товариств

154

Аудит витрат

155

Аудит малоцінних та швидкозношуваних предметів

156

Аудит підприємств оптової торгівлі

157

Аудит розрахунків з постачальниками

158

Аудит оцінки фінансової сталості та платоспроможності підприємства

159

Аудиторська перевірка операцій з довгостроковими та поточними зобов’язаннями

160

Принципи організації та класифікації банківських операцій

161

Організація та класифікація банківських операцій

162

Основи депозитної політики банку як основи формування ресурсної бази

163

Основи міжбанківського кредиту як джерела формування ресурсів банку

164

Застава як форма забезпечення повернення кредиту

165

Способи надання кредиту та їх вплив на ефективність кредитної операції

166

Способи надання кредиту та їх вплив на ефективність кредитної операції

167

Сутність та класифікація факторингового кредиту

168

Стратегії формування та використання прибутку банку

169

Облік і аналіз операцій з банківськими депозитами

170

Облік і аналіз безготівкових розрахунків

171

Облік і аналіз прибутковості комерційного банку

172

Облік і аналіз управління капіталом комерційного банку

173

Облік і аналіз касових операцій в комерційних банках

174

Облік та аналіз касових операцій комерційного банку в іноземній валюті

175

Облік та аналіз неторгових операцій комерційного банку в іноземній валюті

176

Облік та аналіз неторгових операцій комерційного банку в іноземній валюті

177

Облік та аналіз пасивних операцій комерційного банку з цінними паперами

178

Облік та аналіз операцій комерційного банку по кореспондентських рахунках

179

Облік та аналіз активних операцій комерційного банку з цінними паперами

180

Система обліку та аналізу витрат комерційного банку на оплату праці

181

Система обліку і аналізу кредитів СГД

182

Фінансова звітність

183

Облік та аналіз операцій банку з дорогоцінними металами

184

Бухгалтерський облік грошових коштів підприємства

185

Облік розрахунків підприємства з банками та іншими кредитними установами

186

Облік формування статутного (пайового) капіталу

187

Облік утримань із заробітної плати та нарахування на ФОП

188

Фінансування дитячих дошкільних закладів

189

Випуск і обіг казначейських векселів

190

Бюджетний облік

191

Фінансування дитячих дошкільних закладів

192

Класифікація та облік витрат виробництва в різних галузях

193

Оновлення технологічної бази підприємства як основи підвищення прибутковості

194

Формування фонду оплати праці

195

Аналіз внутрішнього економічного механізму

196

Організація та контроль туристичного обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі

197

Готельне господарство як складова туристичної індустрії України

198

Організація пізнавального туризму у готельно-ресторанних комплексах України

199

Роль індустрії туризму в суспільстві

200

Вплив громадських заходів на розвиток туризму та готельно-ресторанного бізнесу в Україні

201

Особливості надання послуг харчування у закладах ресторанного господарства

202

Організація екскурсійних послуг

203

Підвищення ефективності системи обслуговування в загальнодоступних закладах ресторанного господарства з методом самообслуговування

204

Напрямки розвитку кейтерингових послуг

205

Удосконалення організації обслуговування споживачів в ресторанах на прикладі шведського столу та бранчу

206

Діяльність служби обслуговування у готельному бізнесі

207

Сучасні напрямки розвитку кейтерингових послуг

208

Технологія прийому і розміщення туристів в підрозділах готельного господарства

209

Організація роботи служби медичного обслуговування гостей у готелі

210

Аналіз ефективності системи оплати праці готельно-ресторанного господарства

211

Аналіз ефективності використання трудових та матеріальних ресурсів

212

Обґрунтування резервів підвищення продуктивності праці

213

Оплата праці персоналу в ринкових умовах

214

Продуктивність праці персоналу та резерви її підвищення

215

Управління продуктивністю праці на підприємстві

216

Аналіз ефективності використання основних засобів підприємства

217

Оцінка ефективності використання трудових та матеріальних ресурсів

218

Види основних технологічних процесів, що забезпечують функцію надання «даху»

219

Міжбанківський кредитний ринок

220

Маса грошей в обігу та методи її вимірювання

221

Розвиток банківської системи України

222

Аналітико-синтетична обробка документальної інформації

223

Актуальні напрямки наукових досліджень керування документаційними процесами

224

Надання послуг харчування споживачам у готелях

225

Ефективність використання оборотних засобів підприємства

226

Оборотні засоби підприємства, ефективність їх використання

227

Проблеми створення і функціонування виробничих підприємств

228

Форми організації постачання і збуту продукції

229

Характеристика наявності та ефективного використання оборотних коштів

230

Економічне обгрунтування комерційної політики підприємства

231

Розвиток ринкових відносин в Україні

232

Оплата праці працівників на підприємстві

233

Мотивація трудової діяльності

234

Ефективність виробництва

235

Види промислових підприємств в ринковій економіці та їх особливості

236

Функціонування підприємств в умовах ринкової економіки

237

Вплив чинників зовнішнього середовища на діяльність підприємства

238

Функціонування ринку та поведінки на ньому суб’єктів господарювання

239

Вплив нематеріальних ресурсів на підвищення ефективності виробництва

240

Вплив нововведень на виробничу діяльність підприємства

241

Техніко-технологічна база виробництва підприємства

242

Особливості суспільних форм організації виробництва

243

Перспективи застосування різних методів організації виробництва в умовах ринку

244

Особливості формування доходу та прибутку

245

Вплив амортизаційної політики на ефективність використання основних фондів

246

Інвестиційна діяльність підприємства

247

Оцінка капітальних вкладень підприємства

248

Правові та організаційні основи функціонування підприємства

249

Роль планування в системі управління виробництвом

250

Формування системи управління персоналом в сучасних умовах господарювання

251

Забруднення грунтів в результаті промислової діяльності автотранспортних підприємств

252

Впровадження заходів від підтоплення поверхневими та підземними водами територій Черкаського району

253

Заходи від підтоплення поверхневими та підземними водами територій Корсунь-Шевченківського району

254

Аналіз асортименту та структури продажу товарів

255

Аналіз використання чистого прибутку підприємства

256

Аналіз забезпеченості підприємства робочою силою

257

Аналіз забезпеченості підприємства робочою силою

258

Аналіз чистого прибутку підприємства

259

Аналіз ефективності використання основних засобів підприємства

260

Методологічні основи аналізу стану виробничих запасів

  1   2   3   4   5   6

Схожі:

Тема курсової роботи iconКурсової роботи
Тема курсової роботи: «Синтез узагальненого лінійного регістра зсуву з лінійними зворотними зв’язками»
Тема курсової роботи iconКурсової роботи
Деу-ек-1сп денної форми навчання факультету Економічних, управлінських та освітніх технологій спеціальності 01010430 «Професійне...
Тема курсової роботи iconРеферат Тема курсової роботи «Міжнародна міграція робочої сили: суть, форми, види, динаміка»
Тема курсової роботи — «Міжнародна міграція робочої сили: суть, форми, види, динаміка»
Тема курсової роботи iconРеферат Метою курсової роботи є досконале вивчення процесу виготовлення...
Темою курсової роботи є “Технологія сиру твердого «Углічеського», проект цеху та аналіз показників якості»
Тема курсової роботи iconТема курсової роботи: Методи калькулювання
Аналіз динаміки операційних витрат на 1 грн вартості реалізованої продукції
Тема курсової роботи iconА. В. Сипко Методичні вказівки до виконання курсової роботи
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Планування І контроль на підприємстві" для студентів денної та заочної...
Тема курсової роботи iconМетодичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Системне програмування» для студентів денної форми навчання за напрямом...
Тема курсової роботи iconМіністерство культури І туризму україни відокремлений підрозділ
Тема курсової роботи «Виконання функцій заступників І рівень централізації управління»
Тема курсової роботи icon„розробка програми „ название вашей темы ” пояснювальна записка до курсової роботи
Тема : „розробка програми „ название вашей темы ” пояснювальна записка до курсової роботи
Тема курсової роботи iconМетодичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Політична економія»
Методичні рекомендації до написання курсової роботи з дисципліни «Політична економія», складені на основі робочої навчальної програми,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2014
звернутися до адміністрації
uchni.com.ua
Головна сторінка