Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв»




Скачати 39.29 Kb.
НазваТематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв»
Дата конвертації29.03.2013
Розмір39.29 Kb.
ТипДокументы
uchni.com.ua > Біологія > Документы
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв»


Варіант 1

  1. Вміст білків у харчових продуктах. Вплив на біологічну цінність продуктів.

  2. Характеристика, класифікація, кількісний склад крохмалів у харчових продуктах.

  3. Форми залежності температур денатурації білків від технологічних чинників.

  4. Лабораторний іспит показав, що для зменшення числа спор Clostridium botulinum у 109 у порівнянні з початковою кількістю необхідна стерилізація при 120°С протягом 100с. Визначити D120, константу термостійкості z, якщо той же ступінь стерилізації одержують при 110 °С протягом 27,5 хв.




Варіант 2

  1. Значення білків у харчуванні людини.

  2. Вплив теплової обробки продуктів на харчову цінність, засвоюваність білків.

  3. Мєланоідиноутворення. Поясніть суть процесів, що відбуваються при цьому.

  4. Завод переробив на етиловий спирт 1200 т картоплі з вмістом крохмалю 19,1%, 1250 т кукурудзи з вмістом крохмалю 56%, 2500 т цукрових буряків з вмістом цукру 18,5% та 1000 т меляси з вмістом сахарози 46,5%. Скільки умовного крохмалю переробив завод та який практичний вихід спирту на цьому підприємстві?




Варіант 3

  1. Активність води, її роль в харчових технологіях.

  2. Способи смаження харчових продуктів.

  3. Що таке інверсія сахарози, інвертний цукор?

  4. Чому дорівнює енергія активації гідрування рослинної олії, якщо при підвищенні температури від 200 до 210 °С швидкість реакції зросла в два рази?




Варіант 4

  1. Форми зв'язків вологи в різних системах харчових продуктів.

  2. Гідролітичне розщеплення жирів

  3. Які зміни в білках спричиняють утворення смакових та ароматичних речовин? Механізм процесу змін, вплив технологічних чинників.

  4. У кошик гвинтового преса періодичної дії завантажується 700 кг винограду. За 7год. 30 хв. робочого часу пресування одержують 5600 кг соку при тривалості одного циклу пресування 45 хв. Визначити вихід соку з винограду.




Варіант 5

  1. Реологічні показники харчових продуктів, їх визначення.

  2. Що таке модифікований крохмаль, його призначення, методи отримання.

  3. Значення використання процесу бродіння у виробництві харчових продуктів.

  4. Щоб подробити 1 кг зерна від початкового діаметра 5 мм до кінцевого 1 мм потрібно 3600 Дж енергії. Визначити кількість енергії, що необхідна для подрібнення зерна до розміру 0,2 мм. Розрахунок зробити в припущенні:




Варіант 6

  1. Характеристика харчових продуктів з точки зору дисперсних систем.

  2. Від чого залежить харчова цінність жирів?

  3. Деструкція крохмалю. Фактори, які впливають на деструкцію крохмалю.

  4. Потрібно засульфітувати 5 тон ягід, до яких повинно бути додано 10% робочого розчину. Розрахувати якою повинна бути масова частка S02 у робочому розчині для того, щоб у сульфітованому продукті було 0,12% S02.




Варіант 7

  1. Поняття адгезії. Вплив технологічних факторів на адгезійні зв'язки.

  2. Бродіння. Поясніть суть процесу.

  3. Що таке акролеїн? Поясніть механізм процесу його утворення.

  4. Розрахувати необхідну кількість води та 80% оцтової есенції для одержання 200 дм3 9% оцтової кислоти.




Варіант 8

  1. Обґрунтуйте класифікацію харчових продуктів залежно від структури.

  2. Гідратація білків, її вплив на якість готової продукції.

  3. Характеристика ненасичених жирних кислот, їх значення в харчуванні людини.

  4. Розрахувати масову частку спирту в розчині, що отримують після змішування 120 кг 95% та 400 кг 12% розчинів спирту.




Схожі:

Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» iconМетодичні рекомендації та тематика контрольних робіт для студентів...
Методичні рекомендації І контрольні завдання до виконання практичних занять з дисципліни Процеси І апарати харчових виробництв
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» iconМетодичні рекомендації та тематика контрольних робіт для студентів...
Методичні рекомендації І контрольні завдання до виконання практичних занять з дисципліни «Процеси І апарати харчових виробництв»
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» iconТематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з...
Основні напрями діяльності бакалавра з харчових виробництв. Шифри спеціальностей за стандартом
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» iconМетодичні рекомендації та тематика контрольних робіт для студентів...
Відповідальний за випуск Валько М.І., д т н., професор, завідувач кафедри технічної хімії І харчових технологій
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» iconТематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з...
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна»
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» iconТематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з...
Дайте порівняльну характеристику обладнанню для інспекції, калібрування І сортування продуктів. Принцип дії машини для калібрування....
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» iconМетодичні рекомендації та тематика контрольних робіт для студентів...
Нові вимоги до підготовки спеціалістів, розвиток І використання наукового потенціалу вузів вимагають залучення майбутніх спеціалістів...
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» iconМетодичне забезпечення та тематика контрольних робіт для студентів...
«Фінанси» напряму 0501 «Економіка та підприємництво» та 6050200 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» напряму 0502 «Менеджмент»....
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» iconМетодичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної...
Методичні рекомендації І контрольні завдання до виконання практичних занять з дисципліни Процеси І апарати харчових виробництв
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» iconАнгеловський Богдан Олегович
Нижчепойменованим студентам курсу заочної форми навчання студентів групи зіт-т+Е1спец закріпити наступні теми курсових робіт з дисципліни...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2014
звернутися до адміністрації
uchni.com.ua
Головна сторінка