Скачати 66.45 Kb.
|
Міністерство освіти І НАУКИ України Херсонський НАЦІОНАЛЬний технічний університет Кафедра харчових технологій Спеціальність 7.091704. Технологія бродильних виробництв і виноробства Затверджую: Зав. кафедроюд.т.н., професор Валько М.І. “ ” 20 року ЗАВДАННЯ на дипломний проект (роботу) студентові _____________________________________________________________________________ (прізвище, ім’я та по батькові)
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ затверджена наказом по університету від “____”_________20___ р. №_______
Перспективи розвитку галузі, норми технологічного проектування, матеріали зібрані під час переддипломної практики Асортимент продукції _________________________________________________________Сировина для виробництва основної продукції ____________________________________
^ (перелік питань, що їх належить розробити): Анотація, Вступ, Техніко-економічне обґрунтування проекту, Технологічна частина, Автоматизація виробничих процесів, Будівельна частина, Економічні підрахунки, Охорона праці, Охорона навколишнього середовища, Заходи з цивільної оборони, Науково-дослідна робота (при наявності завдання), Висновки, Список використаної літератури 5. Перелік графічного матеріалу (з точним зазначенням обов’язкових креслень) ^ План будівель і споруд – 3 аркуші Розрізи – 1 аркуш Схема автоматизації – 1 аркуш Схема генерального плану – 1 аркуш
^ ____________________ Студент________________________________________Керівник проекту _______________________________ Календарний план
Студент-дипломник підпис прізвище та ініціали Керівник проекту підпис прізвище та ініціали |