Міністерство освіти І науки україни Херсонський національний технічний університет Кафедра харчових технологій




Скачати 66.45 Kb.
НазваМіністерство освіти І науки україни Херсонський національний технічний університет Кафедра харчових технологій
Дата конвертації17.04.2013
Розмір66.45 Kb.
ТипДокументы
uchni.com.ua > Економіка > Документы


Міністерство освіти І НАУКИ України

Херсонський НАЦІОНАЛЬний технічний університет

Кафедра харчових технологій

Спеціальність 7.091704. Технологія бродильних виробництв і виноробства
Затверджую:

Зав. кафедрою


д.т.н., професор Валько М.І.

20 року
ЗАВДАННЯ

на дипломний проект (роботу) студентові
_____________________________________________________________________________

(прізвище, ім’я та по батькові)

  1. Тема проекту (роботи)_______________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

затверджена наказом по університету від “____”_________20___ р. №_______

  1. ^ Термін здачі студентом закінченого проекту (роботи) “____”___________20___ р.

  2. Вихідні дані до проекту (роботи):

Перспективи розвитку галузі, норми технологічного проектування, матеріали зібрані під час переддипломної практики

Асортимент продукції _________________________________________________________


Сировина для виробництва основної продукції ____________________________________

Показники

Одиниці

вимірювання

Сортимент винограду

1

2

3










Склад сировини по сортам

%










Сахаристість середня

г/100 мл










Вміст гребенів

% мас.










Віднесення сусла гребенями

% мас.










Вихід неосвітленого сусла

дал/т










У тому числі:













Сусла-самопливу

дал/т










Сусла низького тиску

дал/т










Сусла високого тиску

дал/т










Вміст суспензій у суслі

г/дм3










^ 4. Зміст розрахунково-пояснювальної записки (перелік питань, що їх належить розробити):

Анотація, Вступ, Техніко-економічне обґрунтування проекту, Технологічна частина, Автоматизація виробничих процесів, Будівельна частина, Економічні підрахунки, Охорона праці, Охорона навколишнього середовища, Заходи з цивільної оборони, Науково-дослідна робота (при наявності завдання), Висновки, Список використаної літератури

5. Перелік графічного матеріалу (з точним зазначенням обов’язкових креслень)
^

Апаратурно-технологічна схема – 1 аркуш


План будівель і споруд – 3 аркуші

Розрізи – 1 аркуш

Схема автоматизації – 1 аркуш

Схема генерального плану – 1 аркуш

  1. Консультанти по проекту, із зазначенням розділів проекту, що їх стосуються

Розділ


Консультант

Підпис, дата

Завдання видав

Завдання прийняв

Економічна частина










Автоматизація










Будівельна частина










Охорона праці










Цивільна оборона












^ 7. Дата видачі завдання ____________________

Студент________________________________________


Керівник проекту _______________________________

Календарний план


Пор.№

Назва етапів виконання дипломного проекту

Термін виконання етапів проекту (роботи)


Примітка

1

^ Техніко-економічне обґрунтування проекту

09.03 – 13.03




2

Розробка технологічної схеми, розрахунок продуктів і обладнання

14.03 – 10.04




3

Апаратурно-технологічна схема

11.04 – 17.04




4

Енергетичні розрахунки

18.04 – 24.04




5

Викреслювання планів і розрізів і погодження їх з консультантами

25.04 – 04.05




6

Автоматизація виробництва

05.05 – 10.05




7

Схема генерального плану

11.05 – 15.05




8

Техніко-економічні розрахунки

11.04 – 14.05




9

Оформлення креслень із затвердженням їх консультантами

11.05 – 22.05




10

Оформлення розділу НДР

11.04 – 15.05




11

Оформлення пояснювальної записки

09.03 – 22.05




12

Подання проекту на кафедру і підготовка до захисту в ДЕК

23.05 – 31.05





Студент-дипломник

підпис прізвище та ініціали

Керівник проекту

підпис прізвище та ініціали


Схожі:

Міністерство освіти І науки україни Херсонський національний технічний університет Кафедра харчових технологій iconМіністерство освіти І науки, молоді та спорту україни національний...

Міністерство освіти І науки україни Херсонський національний технічний університет Кафедра харчових технологій iconМіністерство освіти І науки України національний технічний університет...

Міністерство освіти І науки україни Херсонський національний технічний університет Кафедра харчових технологій iconМіністерство освіти І науки України Запорізький національний технічний...

Міністерство освіти І науки україни Херсонський національний технічний університет Кафедра харчових технологій iconМіністерство освіти І науки України Запорізький національний технічний...

Міністерство освіти І науки україни Херсонський національний технічний університет Кафедра харчових технологій iconМіністерство освіти І науки України Національний технічний університет України

Міністерство освіти І науки україни Херсонський національний технічний університет Кафедра харчових технологій iconМіністерство освіти І науки україни національний технічний університет україни
Методичні вказівки до лабораторних робіт із дисципліни “Аудит І фінансово-управлінський облік (з використанням комп’ютерних технологій)”...
Міністерство освіти І науки україни Херсонський національний технічний університет Кафедра харчових технологій iconМіністерство освіти І науки України Національний технічний університет України
Д. Кожарін – к т н., ст н с., секція №2, тел. 454-9478, e-mail: Kozharin @psf ntu-kpi kiev ua
Міністерство освіти І науки україни Херсонський національний технічний університет Кафедра харчових технологій iconМіністерство освіти І науки україни національний авіаційний університет...
Тема: „оцінка ефективності діяльності торгових посередників міжнародного бізнесу”
Міністерство освіти І науки україни Херсонський національний технічний університет Кафедра харчових технологій iconМіністерство освіти І науки України Київський національний економічних...
Міністерство освіти І науки України Київський національний економічних університет
Міністерство освіти І науки україни Херсонський національний технічний університет Кафедра харчових технологій iconМіністерство освіти І науки України Запорізький національний технічний...
Робоча програма складена на основі (дата навчальної програми, дата затвердження) освітньо-професійної програми вищої освіти України...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2014
звернутися до адміністрації
uchni.com.ua
Головна сторінка