Контрольна робота для студентів заочної форми навчання




Скачати 34.57 Kb.
НазваКонтрольна робота для студентів заочної форми навчання
Дата конвертації28.02.2013
Розмір34.57 Kb.
ТипДокументы
uchni.com.ua > Історія > Документы
Контрольна робота для студентів заочної форми навчання
Дисципліна "Основи фізіології та гігієни харчування"

Напрям: Харчова технологія та інженерія

Форма контролю - залік


Варіант

1

  1. Виберіть з перерахованих захворювань харчові отруєння немікробного походження: сальмонельоз, отруєння отрутами фазіну ( сира квасоля), отруєння глікозидом соланіну (проросла картопля), тиф, отруєння свинцем, холера, стафілококове отруєння, отруєння миш'яком.

  2. Визначити калорійність 450 г консервів «Згущене молоко з цукром», якщо 100 г містять: білки - 8,0 г, жири - 1,0 г, вуглеводи - 44,0 г.

  3. Обмін речовин та енергії. Добові витрати енергії людини. Раціональне збалансоване харчування.

  4. Харчові інфекції та отруєння. Небезпека мікробного та немікробного походження.




Варіант

2

  1. Вибрати незамінні амінокислоти: метіонін, гістидин, триптофан, аргінін, глутамін, лізин, фенілаланін, тирозин, ізолейцин, гліцин, лейцин, цистеїн, треонін, валін, аланін, аргінін

  2. Визначити калорійність 200 г хліба «Терновський», якщо 100 г містять: білки - 7,6 г, жири - 1,4 г, вуглеводи - 57,2 г.

  3. Харчові інфекції та отруєння. Небезпека мікробного та немікробного походження.

  4. Класифікація вітамінів. Наслідки надлишку в організмі вітамінів.




Варіант

3

  1. Дайте поняття асиміляції, дисиміляції, метаболізму. Методи визначення енерговитрат.

  2. Класифікація вітамінів. Наслідки авітамінозу, поліавітамінозу і гіпервітамінозу.

  3. Вплив на організм людини харчових добавок. Прямі та побічні харчові добавки.

  4. Визначити калорійність 250 г йогурту «Полуничного», якщо 100 г містять: білки - 3,3 г, жири - 2,5 г, вуглеводи - 15,1 г.




Варіант

4

  1. Визначити Ваш основини добовий обмін енергії.

  2. Виберіть з перерахованих захворювань харчові отруєння мікробного походження: сальмонельоз, тиф, ботулізм, отруєння деякими видами риб, дизентерія, холера, стафілококове отруєння, отруєння свинцем, отруєння грибами.

  3. Які речовини стимулюють секрецію шлункового соку, а які гальмують?

  4. Фізіологічне значення білків. Функції білків.




Варіант

5

  1. Визначити калорійність 500 г кефіру, якщо 100 г містять: білки - 2,8 г, жири - 2.5 г. вуглеводи - 3,9 г.

  2. Роль вуглеводів. Класифікація.

  3. Фізіологічні основи лікувального харчування.

  4. Обмін речовин та енергії. Добові витрати енергії людини. Раціональне збалансоване харчування.




Варіант

6

  1. Визначити Ваш основний добовий обмін енергії.

  2. Харчові інфекції та отруєння. Небезпека мікробного та немікробного походження.

  3. Фізіологічне значення мінеральних речовин К, Fе.

  4. Процеси травлення у шлунку. Склад шлункового соку. Функції шлунку.




Варіант

7

  1. Вплив на організм людини харчових добавок. Прямі та побічні харчові добавки.

  2. Визначити калорійність 200 г хліба «Терновський», якщо 100 г містять: білки - 7,6 г, жири - 1,4 г, вуглеводи - 57,2 г.

  3. Назвіть функції харчування. Які речовини стимулюють секрецію шлункового соку, а які гальмують?

  4. Фізіологічне значення білків. Функції білків.




Варіант

8

  1. Дайте поняття асиміляції, дисиміляції, метаболізму. Методи визначення енерговитрат.

  2. Виберіть з перерахованих інфекційних захворювань гострі кишкові інфекції: сальмонельоз, черевний тиф, ботулізм, дизентерія, холера, стафілококове отруєння.

  3. Класифікація вітамінів. Наслідки надлишку в організмі вітамінів.

  4. Визначити амінокислотний скор, якщо 1 г досліджуваного білка містіть ізолейцину -10 мг, лейціну - 70 мг, лізину - 30 мг, метіоніну і цистеїну -55 мг, фенілаланіну і тирозину (сумі) -85 мг, триптофану - 10 мг, треоніну - 35 мг, валіну - 75 мг. Визначити головну лімітуючу амінокислоту

Схожі:

Контрольна робота для студентів заочної форми навчання iconЗавдання для студентів заочної форми навчання контрольна робота (модуль)
Модульне завдання, винесене на поточний контроль знань студентів заочної форми навчання, включає не менше трьох питань І оцінюється...
Контрольна робота для студентів заочної форми навчання icon«Організація виробництва» для студентів 4 курсу заочної форми навчання спеціальності
Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Організація виробництва» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання...
Контрольна робота для студентів заочної форми навчання iconМетодичні рекомендації щодо організації самостійної роботи студентів...
«Вступ до фаху» для студентів денної (заочної, денно-заочної) форми навчання галузі знань 0305 Економіка та підприємництво» напряму...
Контрольна робота для студентів заочної форми навчання iconМетодичні рекомендації щодо організації самостійної роботи студентів...
«Облік І аудит» для студентів денної (заочної, денно-заочної) форми навчання галузі знань 0306 «Менеджмент організацій» напряму підготовки:...
Контрольна робота для студентів заочної форми навчання iconМетодичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентів...
Камінський П. П. Методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання напряму 0601...
Контрольна робота для студентів заочної форми навчання iconПрограма, контрольні завдання та методичні вказівки до їх виконання...
Програма, контрольні завдання та методичні вказівки до їх виконання з дисципліни „Фінансовий менеджмент” для студентів заочної форми...
Контрольна робота для студентів заочної форми навчання iconВиди самостійної роботи
Робочої навчальної програми дисципліни “Звітність підприємств” І включені до Карти самостійної роботи студентів з дисципліни “Звітність...
Контрольна робота для студентів заочної форми навчання iconМетодичні рекомендації та тематика контрольних робіт для студентів...
Відповідальний за випуск Валько М.І., д т н., професор, завідувач кафедри технічної хімії І харчових технологій
Контрольна робота для студентів заочної форми навчання iconТематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з...
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна»
Контрольна робота для студентів заочної форми навчання iconОдеський національний політехнічний університет
Документознавство: методичні рекомендації та контрольні завдання для студентів заочної форми навчання
Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2014
звернутися до адміністрації
uchni.com.ua
Головна сторінка