Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна» Варіант 1




Скачати 15.59 Kb.
НазваТематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна» Варіант 1
Дата конвертації18.11.2013
Розмір15.59 Kb.
ТипДокументы
uchni.com.ua > Культура > Документы
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання і переробки зерна»
Варіант 1

1. Класифікація зернової маси

2. Особливості розміщення і зберігання борошна та крупи

3. Очистка зерна від домішок
Варіант 2

1. Фактори, що визначають склад і властивості зерна, яке надходить на зберігання

2. Особливості зберігання і обробки окремих зернових культур

3. Воднотеплова обробка зерна
Варіант 3

1. Фізичні властивості зерна та продуктів його переробки

2. Процеси, що протікають у борошні при зберіганні

3. Здрібнювання зернових продуктів
Варіант 4

1. Теплофізичні і масообмінні властивості зерна та продуктів його переробки

2. Принципова технологічна схема приймання та обробки зерна

3. Сортування продуктів розмелу зерна
Варіант 5

1. Загальна характеристика фізіологічних процесів, що протікають в зерні і насінні

2. Хімічне консервування зерна

3. Збагачення проміжних продуктів розмелу зерна
Варіант 6

1. Класифікація та характеристика мікрофлори зернових мас

2. Очищення зерна. Сушка зерна

3. Контроль і управління в технологічних процесах виробництва муки.
Варіант 7

1. Самозігрівання і злежування зернових мас і продуктів переробки зерна при зберіганні

2. Режими і способи зберігання зерна та продуктів його переробки

3. Структура і характеристика технологій очистки і підготовки зерна до помелів
Варіант 8

  1. Активне вентилювання зернових мас

  2. Процеси, що протікають у борошні при зберіганні

  3. Структура і характеристика технологій розмелу зерна

Схожі:

Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна» Варіант 1 iconТематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з...
Основні напрями діяльності бакалавра з харчових виробництв. Шифри спеціальностей за стандартом
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна» Варіант 1 iconТематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з...

Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна» Варіант 1 iconКонспект лекцій спрямований на надання методичної допомоги студентам...
Науково-практичні основи технології переробки молока І молочних продуктів” для студентів 4 курсу зі спеціальності 051701«Технологія...
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна» Варіант 1 iconМетодичні рекомендації та тематика контрольних робіт для студентів...
Відповідальний за випуск Валько М.І., д т н., професор, завідувач кафедри технічної хімії І харчових технологій
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна» Варіант 1 iconТематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з...
Дайте порівняльну характеристику обладнанню для інспекції, калібрування І сортування продуктів. Принцип дії машини для калібрування....
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна» Варіант 1 iconМетодичні рекомендації та тематика контрольних робіт для студентів...
Методичні рекомендації І контрольні завдання до виконання практичних занять з дисципліни Процеси І апарати харчових виробництв
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна» Варіант 1 iconМетодичні рекомендації та тематика контрольних робіт для студентів...
Методичні рекомендації І контрольні завдання до виконання практичних занять з дисципліни «Процеси І апарати харчових виробництв»
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна» Варіант 1 iconМетодичні рекомендації та тематика контрольних робіт для студентів...
Нові вимоги до підготовки спеціалістів, розвиток І використання наукового потенціалу вузів вимагають залучення майбутніх спеціалістів...
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна» Варіант 1 iconМетодичне забезпечення та тематика контрольних робіт для студентів...
«Фінанси» напряму 0501 «Економіка та підприємництво» та 6050200 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» напряму 0502 «Менеджмент»....
Тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Технологія зберігання І переробки зерна» Варіант 1 iconЗавдання до контрольних робіт з курсу "філософія" для студентів заочної ф-ми навчання

Додайте кнопку на своєму сайті:
Школьные материалы


База даних захищена авторським правом © 2014
звернутися до адміністрації
uchni.com.ua
Головна сторінка